Un nou drog face ravagii în rândul tinerilor din România! Consumatorii se transformă total şi pot deveni extrem de agresivi!

Specialiştii susţin că aceste droguri seamănă cu „spice”, căruia i se mai spune, pe site-urile de specialitate, şi „zombie” şi care a făcut prăpăd în Europa şi America de Nord. În România, drogul, care este un fel de marijuana sintetică, a ajuns abia anul acesta.

G. S., sâmbătă 20 octombrie 2018 , 11:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Spre deosebire de marijuana, acest drog produce paranoia şi efecte psihotice. Efectele sale asupra creierului sunt devastatoare.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la situaţia a numeroşi tineri surprinşi prabuşiţi pe străzile mai multor oraşe sub influenţa drogului “Zombie”. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor.

Imaginile surprinse cu mai mulţi tineri care par a fi sub influenţa drogurilor şi care zac prabuşiţi pe trotuare şi prin parcuri, tineri despre care presa relateaza că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital, au făcut inconjurul internetului.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si