Îlgaz trece prin momente cumplite, procurorul fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu, iar Ceylin și toți prietenii acestuia îi sunt alături în greaua încercare prin care procurorul este nevoit să treacă.

Citește și: Un nou episod din serialul “Secrete de familie”: Situație fără scăpare pentru Îlgaz

Cu toate că situația este una devastatoare pentru Îlgaz, cariera și reputatatia sa fiind grav afectate în urma acestor acuzații, procurorul  și soția sa au convingerea că luptând împreună în continuare, vor reuși să câștige în față infractorilor.

Pentru a-și salva soțul, Ceylin va lua decizia șocantă de a lucra împreună cu Yekta, iar Eren o avertizează pe frumoasă avocata că hotărârea să nu este una benefică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Contrar așteptărilor, întâlnirea dintre Yekta și Ceylin se dovedește a fi una neașteptat de bună pentru situația în care se află Îlgaz iar cei doi avocați dau curs unui plan uluitor care îl vizează pe Omer, pe care îl bănuiesc că ar fi vinovat de situația teribilă prin care trece Îlgaz.

Care va fi planul pe care Ceylin și Yekta îl pun la cale pentru a demasca acțiunile teribile ale lui Omer puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.

Un nou episod din Secrete de familie

Un nou episod din Secrete de familie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si