Un nou-nascut a fost lasat sa moara in toaleta unui aeroport, pentru ca mama sa nu piarda avionul

Politia austriaca a arestat o tanara in varsta de 27 de ani, acuzata ca si-a abandonat copilul nou-nascut intr-un cos de gunoi in toaleta Aeroportului International Schwechat din Austria.

A.S., joi 17 noiembrie 2016 , 09:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Un nou-nascut a fost descoperit intr-un cos de gunoi dintr-o toaleta a Aeroportului International Schwechat din Austria. Mama acestuia, o nigerianca in varsta de 27 de ani a fost descoperita imediat datorita faptului ca era plina de sange. Femeia astepta sa urce la bordul aeronavei care ajungea la Washington si le-a spus politistilor ca si-a aruncat copilul imediat dupa ce l-a nascut pentru a nu pierde zborul.
Ea le-a mai spus anchetatorilor ca a crezut ca micutul s-a nascut mort. Medicii au declarat ca acesta traia la nastere si a murit in spital.
Femeia a fost arestata si urmeaza sa fie judecata. Potrivit Codului Penal Austriac, ea risca o pedeapsa cu inchisoara de pana la 5 ani daca va fi gasita vinovata, relateaza Metro.

Un nou-nascut a fost descoperit intr-un cos de gunoi dintr-o toaleta a Aeroportului International Schwechat din Austria. Mama acestuia, o nigerianca in varsta de 27 de ani a fost descoperita imediat datorita faptului ca era plina de sange.

Femeia astepta sa urce la bordul aeronavei care ajungea la Washington si le-a spus politistilor ca "si-a aruncat copilul imediat dupa ce l-a nascut pentru a nu pierde zborul". Ea le-a mai spus anchetatorilor ca micutul s-a nascut mort si din aceasta cauza l-a aruncat la cosul de gunoi.

Medicii au declarat ca acesta traia la nastere si a murit in spital. Femeia a fost arestata si urmeaza sa fie judecata. Potrivit Codului Penal Austriac, ea risca o pedeapsa cu inchisoara de pana la 5 ani daca va fi gasita vinovata, relateaza Metro.

 

Te-ar putea interesa si