„Am o brutarie artizanala in Galati si de 2 luni incerc sa gasesc doi oameni pentru productie. Sa nu va inchipuiti ca vreau sa aiba calificare in domeniu. Tot ce le cer este sa vrea sa munceasca si sa fie la 4:30 dimineata in brutarie (pentru ca in panificatie se munceste in timpul in care toti ceilalti dorm si pentru ca pâinea si produsele trebuie sa fie calde atunci când lumea merge la serviciu, la 7:30)", a transmis barbatul pentru zf.ro.

Barbatul, care are o brutarie artizanala in Galati, spune ca oamenii prefera sa aiba bani mai putini decat sa munceasca mai mult. Dupa parerea sa, somajul "prea mare" este de vina pentru lipa fortei de munca.

„Pe scurt, din cauza faptului ca se da somaj celor care termina liceul fara sa fi muncit macar o zi in viata lor, se da ajutorul social care este destul de consistent fara sa muncesti. Nu mai vrea nimeni sa munceasca chiar daca ar câstiga mai multi banuti. E pe principiul „Mai bine 5.000 la umbra decât 10.000 la soare”, spune acesta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intr-un stat in care statul te executa silit la prima datorie si fara oameni cu care sa faci treaba, antreprenorul galatean se gândeste sa inchida afacerea si sa plece din tara.

“Acum gândesc sa inchid si sa plec in Franta la brutarul de la care am invatat meserie, macar acolo oamenii apreciaza munca si valoarea adaugata”, mai spune el.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si