Leon Fontana, un tanar in varsta de 25 de ani, din Londra a fost protagonistul unei scene violente chiar in timp ce se plimba cu masina. Omul spune ca a fost martor la o adevarata nebunie din partea politistului care si-a iesit din minti. "Care-i problema domnule politist? De ce m-ati oprit? Nu cred ca ai dreptul sa conduci! Iesi afara sa te verific! Nu vreau sa ies din masina.

Ma puteti verifica si asa. Nu! De ce? Care-i problema? Ma tem ca o sa incerci sa fugi din clipa in clipa. Cheile mele sunt aici! Iesi din masina! Am scos cheile din contact si le pun aici. Care-i problema?", spune barbatul.

Politistul nu pare sa se lase cu una cu doua. Chiar daca soferul a scos cheile din contact, omul legii nu-si iese din vorba! "Iesi din masina! Iesi din masina! Nu ai voie sa conduci! Iesi din masina! Iesi din masina! Am permis de conducere, am asigurare! Il spargi fara motiv!Uitati ce imi fac la masina! am si permis si asigurare!", vine imediat reactia omului legii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In cele din urma tanarul a deschis cealalta usa a masinii incercand sa-i calmeze pe politistii care l-ar fi confundat cu alta persoana.

Din primele cercetari reiese ca ofiterii au oprit vehiculul pe baza informatilor referitoare la un posibil infractor. La final politistii au stabilit ca soferul nu era omul în cauza si a fost lasat sa plece. Filmarea insa, a ajuns la superiorii celor doi agenti care vor stabili cine e vinovat pentru aceasta eroare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si