Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

- Ati parcat pe loc de handicap.

Domnule politist, nu va suparati! Domnule politist, ati parcat pe loc de handicap! Ati parcat sa luati o cafea?

- Ma vedeti cu vreo cafea?

- Va rog frumos sa nu abuzati de functia si de ce detineti dumneavoastra!

- Dar vi se pare normal sa ma haituiti in halul asta.

- Unde ma vedeti pe mine ca am parcat? Nu ma vedeti ca sunt pe jos?


Pana-n panzele albe si mai departe de atat merge politistul local cu nevinovatia sa! Reactia lui e socanta si sfidatoare, in conditiile in care stie prea bine ca echipa Stirilor Kanal D l-a filmat si cu masina de serviciu parcata pe locul persoanelor cu dizabilitati, si cu cafeaua in mana. In fata acuzatiilor, agentul neaga cu nerusinare ce se vede cu ochiul liber!

O mie de lei! Pana la aceasta suma poate ajunge amenda pe care taman politia locala o taie soferilor care parcheaza pe locurile destinate celor cu handicap.
In cazul de fata, legea e incalcata chiar de cei care trebuie sa o aplice.

- Unde ma vedeti pe mine ca am parcat? Nu ma vedeti ca sunt pe jos?
- Dar ati parcat, am vazut, doar ca sa va luati cafea. De ce? Ati parcat pe locul persoanelor cu handicap, de ce? Si daca nu se inventau...
-Dar de ce trebuie sa va spun dumneavoastra?


Dupa cum bine vedeti, arzatoarea misiune a politistului local e cafeaua de la automat. Atat de tare si-o doreste, ca nici macar nu se sinchiseste sa parcheze masina de serviciu pe locurile libere. Vrea, musai, sa aiba loc in fata.

Imaginile filmate de echipa stirilor Kanal D au ajuns pe masa superiorilor. Agentul va fi cercetat disciplinar si, cel mai probabil, amendat.

Cel mai mare handicap al acestor soferi este lipsa bunului-simt! O demonstreaza acest experiment revoltator:

Aceste imagini le-am filmat in urma cu o luna, tot in Timisoara! S-a ajuns aici pentru ca autoritatile uita ca avem si semeni in suferinta. Peste 30 de primarii din tara au fost amendate pentru ca discrimineaza, prin simplul fapt ca mijloacele de transport in comun nu au rampa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si