„La data de 18 august a.c., în urma efectuării unor activităţi de verificare a poliţiştilor, pentru unul dintre aceştia, la testarea cu aparatul Drugtest, s-a înregistrat rezultat pozitiv. Având în vedere acest aspect, IJP Prahova a transmis o informare către BCCO Ploieşti, în vederea continuării verificărilor, conform competenţei”, au transmis, vineri oficiali din cadrul IPJ Prahova.

Surse din instituţie au precizat că testările s-au făcut la intrarea în tură, iar poliţistul este suspectat că ar fi consumat cocaină.

Citeste si: Mai mulți șoferi drogați, depistați în stațiunile de pe Valea Prahovei

Bărbatul a fost testat chiar de către colegii lui

Poliţistul rutier, angajat la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciul Rutier al IPJ Prahova, a mers miercuri, 18 august 2021, la serviciu şi se pregătea să plece în teren, pe DN 1, acolo unde ar fi urmat să oprească şoferi în trafic. Cei care l-au testat au fost chiar colegii lui.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Testare antidrog [Sursa foto: Facebook]

Din fericire pentru şoferi, poliţistul a fost selectat să participe la un test de droguri, chiar înainte de a pleca pe teren, alături de mai mulţi colegi.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, răspuns evaziv legat de al doilea dosar din SUA (VIDEO)

Polițistul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice

În timp ce rezultatele au fost negative pentru colegii săi, pentru agentul de la Drumuri Naţionale testul a fost pozitiv la cocaină.

Într-un final, poliţistul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice şi va fi cercetat de colegi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si