Un politist si-a injunghiat mortal sotia insarcinata. Incidentul a avut loc intr-un supermarket aglomerat

Un politist si-a injunghiat mortal sotia insarcinata intr-un supermarket, in fata cumparatorilor ingroziti.

A.S., luni 30 ianuarie 2017 , 09:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul a avut loc in capitala Columbiei, Bogota si a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin. Cumparatori ingroziti au incercat sa il opreasca pe barbat, care si-a injunghiat de mai multe ori sotia cu un cutit de mari dimensiuni.

In imagini se observa cum doua femei incearca sa il impiedice pe barbat sa isi mai atace sotia, dar sunt si ele trantite la pamant. Cand politistii au ajuns la fata locului, femeia murise deja.

Vecinii celor doi soti au declarat ca in ultima perioada acestia se certau foarte des. Criminalul a fost arestat si se afla in custodia politiei, scrie The Sun.

Incidentul a avut loc in capitala Columbiei, Bogota si a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin.
Cumparatori ingroziti au incercat sa il opreasca pe barbat, care si-a injunghiat de mai multe ori sotia cu un cutit de mari dimensiuni.
In imagini se observa cum doua femei incearca sa il impiedice pe barbat sa isi mai atace sotia, dar sunt si ele trantite la pamant.
Cand politistii au ajuns la fata locului, femeia murise deja. Vecinii celor doi soti au declarat ca in ultima perioada acestia se certau foarte des.
Criminalul a fost arestat si se afla in custodia politiei, scrie The Sun.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si