Un agent de poliție din Gorj a fost reclamat pentru furt calificat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu și ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Gorj desfășoară activități de cercetare penală într-un dosar în care trei vânzătoare ale unui magazin cunoscut din oraș, fiul unei dintre acestea și soțul ei, agent principal de poliție, au fost reclamați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Persoanele respective au folosit timp de câteva luni o metodă neobișnuită de furt, iar întreg sistemul a fost descoperit, în urmă cu un an, după ce au făcut mai multe plăți, cu cardul,

în valoare de 1 leu.

Citeste si: Polițista care s-a sinucis a acoperit zgomotul produs de împușcătura din baie

Alimente cumpărate cu un 1 leu

În magazin nu exista un produs la un preț atât de mic, dar aceștia plecau cu plase întregi de alimente, țigări și băuturi alcoolice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Polițistul cumpăra diverse produse de la raionul de carne, care erau puse în plasă, iar vânzătoarea tasta pe terminalul POS suma de 1 leu.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum polițistul îi dă vânzătoarei cardul, aceasta îl apropie de POS, acesta pleacă din magazin cu un pachet întreg de pulpe și un cofraj cu ouă, iar pe extrasul de la bancă, cu istoricul plăților, la data și ora respectivă apare ca fiind achitată suma de… 1 leu.

Citeste si: Polițistă moartă după un apel misterios

În 20 de zile, suma cumpărăturilor a fost de peste 7.000 de lei

Fiul vânzătoarei de la raionul de carne proceda la fel la raionul la care vindea soția polițistului. O a treia vânzătoare utiliza aceeași metodă, dar în afara programului de funcționare.

În 20 de zile, indivizii au ajuns la cumpărături de peste 7.000

de lei, fapt ce i-a dat de gol. Polițistul susține însă că nu știe nimic despre furturi.

Citeste si: VIDEO- Ea este polițista care s-a sinucis în această dimineață. Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si