Un pompier din Arad a murit subit: ,,Aurel, pompierii nu mor niciodată!''

Un pompier din Arad, în vârstă de 45 de ani, a decedat. S-a simţit rău toată ziua de sâmbătă, acuzând disconfort abdominal.

Author: Alexandra Bercea duminică 16 octombrie 2022 , 18:56

Un pompier din Arad a murit subit: ,,Aurel, pompierii nu mor niciodată!''

Un pompier din Arad a murit subit: ,,Aurel, pompierii nu mor niciodată!''

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sâmbătă, Aurel Roșca, sau Relu, așa cum îi spuneau apropiaţii, nu s-a simțit bine toată ziua. 

Acesta a acuzat dureri abdominale

Bărbatul avea 45 de ani. Acestuia i s-a făcut rău în timp ce se afla la muncă. Câteva momente mai târziu se stingea din viaţă în curtea spitalului, acolo unde odată aducea pacienţii care aveau nevoie să primească îngrijiri.

Mesajele nu au încetat să apară pe rețelele de socializare

„Zeci, poate sute de vieți salvate, inimi pe care le-a făcut din nou să bată în cei peste 15 ani de intervenție, în special pe echipajul SMURD. Un camarad de nădejde, mereu pregătit pentru a veni în sprijinul celor care aveau nevoie de el.

Din păcate azi noapte inima colegului nostru s-a oprit brusc pentru totdeauna, plt.adj Roșca Aurel alăturându-se Detașamentului de pompieri din cer! Aurel, pompierii nu mor niciodată! Vei rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți. Suntem alături de familia greu încercată”, au scris colegii de la ISU Arad.

Citeste si: Doliu în lumea filmului: A murit actorul care l-a interpretat pe Hagrid din seria Harry Potter

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Relu, cel mai bun instructor și totodata prieten! Mulțumesc pentru exemplul care ai devenit prin sfaturile pe care le ofereai, prin bunadispozitie de care debordai! Condoleanțe familiei”, “Dumnezeu să te odihnească în pace Prieten drag. Ai fost un om minunat Relu! Condoleanțe familiei îndurerate”, “Dumnezeu sa te odihnească în pace, Relu”.

“Dumnezeu sa te ierte și sa te odihneasca in pace Relu! Dumnezeu sa te primească in împărăția cerurilor sale! Iar familiei tale multă mângâiere in urma pierderii tale! Ai lăsat in gol imens in sufletele nostre!”, “Dumnezeu sa l odihnească în pace!!Mulțumesc Relu pentru turele SMURD făcute împreună”, “Condoleanțe întregii familii Rosca! Drum spre Rai, Odihnește-te în pace Relu”, “Relu, subofiter SMURD...Un Inger plecat dintre noi prea devreme....Dumnezeu sa.l odihneasca in pace !!!”,

“Goarna râsună pentru ultima oară, drapelul coboară în bernă. Subofițer din cadrul ISU Arad decedat la datorie. Deși de a lungul celor 15 ani de activitate a salvat sute de inimi, inima sa a încetat să mai bată suferind un infarct în curtea spitalului județean Arad.... Pentru mine oamenii care sunt implicați în salvarea de vieți omenești sunt cu adevărat EROI deci nemuritori. Sincere condoleanțe familiei”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace”, sunt doar câteva mesaje postate de apropiaţi.

Citeste si: Tragedie în lumea muzicii! NOSFE de la Șatra Benz a decedat. Artistul avea 37 de ani


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si