Un preot din Bacau merge la morga spitalului si ia trupurile din frigidere. Ce face apoi cu acestea este de necrezut
Life

Un preot din Bacau merge la morga spitalului si ia trupurile din frigidere. Ce face apoi cu acestea este de necrezut

A.S.
26 iul 2017

Preotul bacauan Gabriel Radu-Ichim, care slujeste pentru surzi la biserica „Acoperamantul Maicii Domnului”, obisnuieste sa ingroape pe banii lui mortii parasiti la morga Spitalului Judetean de Urgenta din Bacau. Pe langa faptul ca a suportat toate cheltuielile inmormantarilor, el le face si slujbe celor decedati, dar si praznice.

Preotul paroh bacauan Gabriel Ichim a ingropat, anul trecut, intr-o saptamana, nu mai putin de cinci oameni care erau uitati de familii, de peste un an, pe rafturile de la morga.

Citeste si: Acuzatii grave la adresa Episcopul Galatiului, Casian Galateanu. "Este un desfranat. Are apucaturi de homosexual!"

Citeste si: Cinci romani au ucis cu salbaticie un batran italian, proprietarul unui restaurant. "L-au batut ca pe fasole"

Unii dintre ei erau oameni au strazii, decedati in conditii suspecte si nerevendicati de nimeni, iar altii pur si simplu au fost lasati la morga pentru sa rudele nu au avut bani de inmormantare. Unul dintre cadavre se afla in frigidere de la morga din luna octombrie a anului 2014, iar in acest timp nimeni nu s-a interesat de el.

Citeste si: Politistii nu au putut opri casatoria unei fetite de 5 ani cu un barbat mult mai in varsta. "Din pacate, noaptea nuntii s-a consumat"

Citeste si: Doar 8 saptamani mai are de trait aceasta mama. Vinovatii sunt medicii care, ani de zile, i-au diagnosticat cancerul ca fiind "depresie"

Pentru ca legea nu obliga rudele sa se ocupe de inmormantarea rudelor, se ajunge, uneori, la situatii in care mortii sunt lasati chiar si doi ani pe rafturile de la morga spitalelor.

Sursa: Libertatea

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook