Un preot din Cluj s-ar putea sa fi comis cel mai grav pacat! Slujitorul Domnului a fost gasit mort chiar in curtea bisericii in care slujea!

Un preot din Cluj, macinat de boala si de griji, s-ar putea sa fi comis cel mai greu pacat. Duhovnicul a fost gasit fara suflare in curtea parohiala, iar satenii cred ca si-a pus capat zilelor. Recent ar fi aflat ca mai marii bisericii vor sa-l inlature de la altar si n-ar fi suportat acest gand.

Author: G. S. sâmbătă 21 aprilie 2018 , 18:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Parintele Beniamin, in varsta de 60 de ani, slujea in comuna clujeana Ghirishu Roman de mai bine de doua decenii. In aceasta dimineata, dupa ore lungi de cautari, fiica lui cea mare l-a gasit fara suflare in fantana. La scurt timp, curtea casei parohiale a fost impanzita de pompieri, politisti si criminalisti. 
 
 
Se pare ca toate indiciile ar duce spre pacatul capital: sinuciderea. Pe enoriasi, teribila veste i-a inmarmurit. Il priveau ca pe-o icoana.
 
In ultima vreme, insa, era tare abatut.
Era bolnav, dar nu boala l-ar fi impins spre moarte, cred satenii, ci faptul ca s-ar fi dorit indepartarea lui de la altar. Politistii au deschis un dosar penal de moarte suspecta, iar cadavrul a fost dus la Institutul de Medicina Legala din Cluj, iar autopsia ar trebui sa lamureasca daca a fost un accident sau e vorba intr-adevar de sinucidere. 
 
In Biserica Ortodoxa, sinuciderea e vazuta ca un gest de lepadare de credinta in Hristos, iar cei care-l comit n-au parte de slujba pe ultimul drum. Se rosteste doar o rugaciune de iertare a pacatelor la capatai.

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si