Un preot din Husi a cerut in instanta testul ADN pentru copilul sau! Cu cine l-ar fi inselat nevasta?
Actual

Un preot din Husi a cerut in instanta testul ADN pentru copilul sau! Cu cine l-ar fi inselat nevasta?

M.C.B.
13 sep 2018

Un preot din Husi este convins ca sotia sa l-a inselat cu viceprimarul, iar baietelul nu ar fi al lui.

Un preot din judetul Vaslui a cerut magistratilor Judecatoriei Husi sa dispuna un test de paternitate pentru a afla daca baiatul care are opt luni, rezultat in urma casatoriei cu sotia sa, este sau nu copilul sau, banuind ca preoteasa l-a inselat cu un alt barbat, transmite corespondentul 

Povestea de amor dintre secretara primariei Stanilesti si vicerprimar ar fi avut sanse sa ramana doar la nivel de barfa, daca preotul gelos nu si-ar fi dat nevasta in judecata, femeia refuzand sa faca testul ADN de bunavoie.

Citeste si: Patriarhie: Suma de 300.000 de euro a fost colectata de la eparhiile BOR si va fi oferita Bisericii Ortodoxe a Greciei pentru ajutorarea persoanelor afectate de incendiul de langa Atena

Lumea din sat vorbea de mai multa vreme ca intre femeie si viceprimar s-ar petrece ceva mai mult decat o simpla relatie profesionala.

Povestea devine mult mai complicata decat pare la prima vedere, deoarece in acest moment sunt implicati deja 8 oameni. Sotia si cei trei copii ai viceprimarului, secretara, preotul si bebelusul.

Viceprimarul trebuie sa dea acum explicatii nevestei, fie ca barfele sunt reale sau nu.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook