Un preot din Piatra Neamt ofera meditatii gratuite pentru elevii care se pregatesc de Bacalaureat

Ca sa-i ajute pe elevi, un preot din Piatra Neamt da meditatii gratuite pentru Bacalaureat, chiar la biserica. Parintele Mihai Capsa-Togan este si profesor de limba si literatura romana si a anuntat ca este dispus sa faca pregatire in fiecare vineri, timp de doua ore, cu adolescentii care se pregatesc de examenul maturitatii.

Author: A.L. luni 27 februarie 2017 , 19:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Liceenii din Piatra Neamt si din localitatile din apropierea orasului au sansa de a face meditatii gratuite pentru Bacalaureat. Pregatirea nu are loc la scoala, asa cum s-ar fi asteptat, ci in naosul bisericii „Buna Vestire” din Piatra Neamt, scrie zch.ro.
 
Meditatii gratuite pentru Bacalaureat, la o biserica din Piatra Neamt.
 
Preotul Mihai Capsa-Togan este si profesor de limba si literatura romana si a anuntat ca vrea sa faca meditatii gratuite pentru Bacalauret.
Parintele vrea sa-i ajute pe elevii de clasa XII-a, care vor sa se pregateasca pentru examenul maturitatii. in fiecare vineri, slujitorul Domnului si-a alocat doua ore, intre 16:30 si 18:30, ca sa vina in sprijinul adolescentilor celor care nu-si permit sa plateasca pentru meditatii.

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si