DAMIAN LABAU: Acesta era programul in fiecare zi. Noi trebuia sa plecam inainte, acesta era programul nostru de lucru. Si el dupa noi la cateva minute, jumatate de ora.

Baiatul a ramas singur acasa dupa ce parintii au plecat dis-de-dimineata la munca. Trebuia doar sa traverseze aceasta intersectie pentru a ajunge la scoala. Din pacate, copilul a cazut in gol de la etajul patru.

Baietelul, in vartsa de 10 ani, s-a prabusit la un metru distanta de un trecator care mergea la cumparaturi.

"Cand s-a intors, a vazut un copil. S-a speriat foarte tare. Era el si inca o doamna. Copil a cazut in pozitia asta, asa."

Pentru ca baietelul era singur acasa, se pot face doar presuspuneri cum s-a intamplat nenorocirea.  

"Poate a vrut sa se uite pe geam si a alunecat. S-o fi prins de perdea si a alunecat."

"A vrut sa vada daca mai ploua si a alunecat. Era imbracat de strada. Avea adidasi in picioare, scurta de fas, dar capul descoperit. Din cauza asta s-a lovit la cap."

Mihai Gafencu, purt de cuv Spitalul de Copii Tm: A intrat in serviciul de chirurgie, la sala. In urma traumatismului complex toracic, care prin ruptura coastelor a afectat mai multe organe din torace, i-a fost evacuat sangele.


Din pacate, dupa cateva ore de eforturi supraomenesti, trupul baietelului a cedat. Nici macar rugile tatalui si-ale celorlalti colegi preoti nu au facut vreo minune. Cel mai probabil, slujba de inmormanrare nu o va tine parintele indurerat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si