Un preot dintr-o comuna din Vrancea si-a deschis o "fabrica" ilegala de lumanari chiar in propria casa

Un preot din comuna vranceana Suraia a ajuns in centurl unui scandal, dupa ce in urma unor perchezitii, politistii au gasit in locuinta preotului o fabrica de lumanari. Produsele erau fabricate ilegal in casa acestuia si erau comercializate in judetele Vrancea, Buzau, dar si in Capitala.

A.C., vineri 27 mai 2016 , 08:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In casa preotului Nicolae Poiana politistii au gasit o instalatie pentru fabricarea lumanarilor, materie prima, dar si 505 kg de produs finit, informeaza ziaruldevrancea.ro.

"La data de 26 mai a.c., politiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vrancea au depistat 4 barbati cu vârste cuprinse între 38 si 52 de ani, care în perioada 2012- mai 2016, ar fi produs şi comercializat lumânari similare celor vândute în lacaşurile de cult, fara a detine autorizatie în acest sens.  Astfel, astazi au fost efectuate 6 perchezitii domiciliare, ocazie cu care în comuna Suraia la domiciliul unui dintre barbati, a fost gasita o instalatie pentru fabricarea lumânarilor (aflata în functiune), materie prima folosita la fabricarea acestora, precum şi cantitatea de 505 kg produs finit (lumânari).  De asemenea, în urma perchezitiilor au mai fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor şi sumele de 6620 lei şi 1130 euro”, se arata intr-un comunicat al IPJ Vrancea.

Preotul este cerceat penal pentru infractiunile de evaziune fiscala si exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si