Un primar din Olt a dat 4 milioane de lei sa faca 8 parcuri intr-o comuna care este inconjurata de paduri. "Nu aveam nevoie de asa ceva!"

4 milioane de lei a cheltuit un fost primar din judetul Olt, pentru a amenaja 8 parcuri intr-o comuna inconjurata de paduri. Pe banci nu poti sta, alei de intrare nu exista, iar spatiul verde este lasat aşa de la mama natura. Priviti bataia de joc pe bani publici!

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D vineri 12 mai 2017 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

N-au asfalt sau canalizare, dar se lauda cu 8 parcuri in valoare de 4 milioane de lei,  precum acesta.

Desi bancile n-au scanduri, iar iarba ajunge pana la genunchi, aceasta  amenajare saracacioasa a costat nu mai putin de 500.000 lei! Iar executia a fost la fel de buna precum gramatica de pe pancarta.

SCUMPE SI BUNE...DE NIMIC

Tot in comuna cu pricina, celelalte parcuri sunt gandite in acelasi stil, adica deloc. Pe unele, e camp deschis unde pasc animalele, iar pe altele, s-au investit sume fabuloase pentru numai doi stalpi de iluminat. "A aruncat bani pe camp. Cine sa vina la un parc in camp? Sau aici in sat, ca n-ai nici batrani, nici tineret sa vina in parc", spun oamenii.

Isprava este a fostului primar, cercetat acum pentru ca a aruncat banii comunei pe apa sambetei. Actualul primar a ramas cu mostenirea... de care nu e deloc mandru. "Nu avea comuna nevoie de parcuri si o spun cu toata taria. Comuna Cungrea are 1100 hectare de padure, nu ii vad necesitatea", spune actualul primar al comunei, Liviu Voiculescu.

Pana la un plan de atac, angajatii primariei au pus osul la treaba: au inceput sa tunda iarba din parcuri.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si