Un primar si un vice sunt dati disparuti de cetateni! In ce localitati din tara edilii sunt de negasit

De cand cu Pastele, alesii din Navodari si-au inchis telefoanele si n-au mai trecut ...pe la birou, asta desi mini-vacanta pentru bugetari s-a sfarsit inca de marti. si nu e singurul caz! Ce se intampla cu edilii care lipsesc, am incercat sa aflam chiar de la secretarele lor.

Stirile Kanal D, miercuri 19 aprilie 2017 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La Navodari, primarul si doamna viceprimar au disparut fara urma! Au telefoanele inchise si sunt de negasit inca de la Pasti. Oare au uitat ca bugetarii au inceput munca de ieri?

Florin Chelaru, aflat la primul mandat , pare sa-si fi prelungit minivacanta de Pasti cu cel putin doua zile. Incredibil, dar si doamna viceprimar  a urmat cu sfintenie exemplul sefului.

Bate vantul si in biroul primarului din comuna Lumina, care nu venise la birou pana la ora pranzului. De-ndata ce a auzit ca este cautat de jurnalistii Kanal D, primarul si-a anuntat secretara ca o sa apara.

Acolo unde primarul s-a intors la munca, odata cu bugetarii de rand, cheful de munca pare sa lipseasca. La Sacele, un localnic aflat in conflict cu seful comunei, n-a fost primit in audienta decat atunci cand au aparut, inopinat, reporterii Kanal D.

Intr-un final, primarul a dat dovada de bunavointa. A promis ca-i acorda omului autorizatia mult dorita. Cat despre alesii din judet care au tras chiulul domnilor, doamnelor, cetatenii asteapta sa va intoarceti la munca!

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si