Un puşti de 15 ani a murit carbonizat în gara din Oneşti în încercarea de a-şi face un selfie! Astfel de tragedii sunt tot mai dese în România

Moda selfie-urilor periculoase face o nouă victimă în România. Un copil în vârstă de numai 15 ani a murit în gara din Oneşti în timp ce încerca să îşi facă un selfie suit pe o garnitură de tren.

Author: C.I.P. Webeditor: M. P. marți 13 noiembrie 2018 , 16:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul a avut loc astăzi în jurul orelor 13:15. Adolescentul s-a suit pe un vagon, iar când a ridicat mână pentru a-şi face un selfie a atins firele de înaltă tensiune şi a murit electrocutat.

Pompierii din Oneşti au intervenit de urgenţă, dar nu au mai putut face nimic pentru victimă, trupul lui fiind complet carbonizat.

Fotografiile au fost surprinse de un cititor al ziarului UNU pe Trotuş şi publicate de ziarul respectiv.

Potrivit ultimelor informaţii, adolescentul care a murit carbonizat avea 15 ani şi era de loc din comuna Brusturoasa, pare-se satul Cuchiniş. Din relatările martorilor, acesta mai era însoţit de un prieten, împreună cu care fotografia porumbei. Tocmai din dorinţa de a obţine un cadru extraordinar cu un porumbel, victima tragicului eveniment petrecut în gara din Oneşti s-a şi suit pe vagonul de marfă, alegere ce avea să-i fie fatală. Printre hainele arse, anchetatorii au descoperit actul de identitate al adolescentului şi o bucată arsă dintr-un abonament de călătorie CFR.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si