O viata are omul si doar o vacanta de super rasfat. De ce sa si-o petreaca pe meleaguri straine, cand poate cheltui la un hotel din Brasov. Mai ales daca il lasa buzunarul.

Ioana Dobrescu- PR hotel: „pachetele pentru camerele business, pentru doua persoane incep de la tariful de 1055 de euro pentru un sejur de 3 nopti, atingand plafonul tarifar de 2600 de euro daca discutam de camera lifestyle VIP, tot un sejur dublu, de cinci nopti”.

VIP in muntii nostri inseamna sauna, piscina si sala de fitness, gratis, transport gratuit in Poiana pentru schiori si petreceri grandioase. La acestea se adauga un meniu rafinat si complicat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Vasile Serban- bucatar sef:" o sa avem foie gras, un butter fish, un piept de rata cu garniturile, o sa avem spanac, cu linte hidratata, apoi o sa avem un muschi de vita Argentina, sparanghel, piure de cartofi cu trufe”.

Mai sa crezi ca esti in Dubai. Doar in pret se simte diferenta.

In Poiana Brasov la hotelurile de patru stele, pentru 4 nopti de cazare, un cuplu trebuie sa plateasca 1700 de euro, pentru 7 nopti- vreo 2500 de euro.

Cui ii place un apartament pentru patru persoane, are de achitat 4 mii de euro pentru 4- 5 nopti.

Iar bani exista, din moment ce 90% din oferte sunt deja epuizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si