Un roman a fost desemnat "inginerul anului" in Dubai

Inginerul Alin Epure a fost desemnat "inginerul anului in Dubai" in cadrul MEP(Middle East Awards).

A.S., joi 08 decembrie 2016 , 11:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cei care i-au oferit premiul l-au descris pe Epure ca fiind un inginer extrem de experimentat, precizand ca a reusit sa gestioneze mai multe proiecte si megaproiecte în Europa si Emiratele Arabe Unite.
Barbatul, originar din Hundoara, s-a mutat în Dubai în 2014, cand s-a alaturat echipei companiei BK Gulf si a fost implicat în proiecte prestigioase si spectaculoase. Datorita experientei si abilitatilor lui, el a condus echipa care s-a ocupat de proiectarea si constructia unei spectaculoase fantani arteziane, unica în lume, amenajata langa Opera din Dubai, acesta fiind un proiect extrem de ingenios.
Vorbim de 5.000 de litri de apa, care la fiecare secunda se ridica la 6 metri înaltime, sunt în jur de 600 de jeturi de apa, 1.200 de lumini led care îsi schimba culoarea. Ma simt împlinit si chiar ma bucura faptul ca scoala inginereasca romaneasca m-a pregatit bine”, a declarat inginerul pentru Digi24.
Alin Epure e convins ca premiul obtinut la Dubai îl va ajuta enorm în cariera si îi va aduce si alte contracte importante.

Cei care i-au oferit premiul l-au descris pe Epure ca fiind un inginer extrem de experimentat, precizand ca a reusit sa gestioneze mai multe proiecte si megaproiecte în Europa si Emiratele Arabe Unite. Barbatul, originar din Hundoara, s-a mutat în Dubai în 2014, cand s-a alaturat echipei companiei BK Gulf si a fost implicat în proiecte prestigioase si spectaculoase.

Datorita experientei si abilitatilor lui, el a condus echipa care s-a ocupat de proiectarea si constructia unei spectaculoase fantani arteziane, unica în lume, amenajata langa Opera din Dubai, acesta fiind un proiect extrem de ingenios.

"Vorbim de 5.000 de litri de apa, care la fiecare secunda se ridica la 6 metri înaltime, sunt în jur de 600 de jeturi de apa, 1.200 de lumini led care îsi schimba culoarea. Ma simt împlinit si chiar ma bucura faptul ca scoala inginereasca romaneasca m-a pregatit bine”, a declarat inginerul pentru Digi24.

Alin Epure e convins ca premiul obtinut la Dubai îl va ajuta enorm în cariera si îi va aduce si alte contracte importante.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si