Un accident infiorator s-a intamplat luni noaptea autostrada M1, la kilometrul 120, in zona unei localitati din apropiere de orasul Gyor, catre Budapesta. Presa din Ungaria informeaza ca soferul roman in varsta de 39 de ani conducea o dubita marca Ford si a intrat in plin intr-un autoturism care circula in fata lui, pe fondul unui moment de neatentie sau pentru ca a adormit la volan.

Citeste si: Monica Tatoiu a fost batuta in adolescenta de catre tatal ei. "S-a enervat ca am fugit de acasa cu barbati care nu erau de teapa mea"

In masina accidentata erau patru persoane din Bulgaria, doi adulti si doi copii in varsta de 10 si 12 ani. Impactul a fost atat de violent, incat masina bulgarilor a fost aruncata de pe autostrada si a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului.

Conform informatiilor din presa din Ungaria, copiii au suferit rani extrem de grave si au fost transportati la spital, unde au suportat  mai multe interventii chirurgicale. Unul dintre copii este tinut in viata cu ajutorul aparatelor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Politia a demarat o ancheta pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs accidentul.

sursa: kisalfold.hu

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si