Un roman, acuzat de crima in Franta, a revenit in Romania pentru a se ascunde. Cum a fost prins barbatul
Social

Un roman, acuzat de crima in Franta, a revenit in Romania pentru a se ascunde. Cum a fost prins barbatul

I. I.
7 dec 2017

Un roman de 27 de ani, acuzat de crima in Franta, a fost capturat in Romania, unde s-a intors pentru a se ascunde. Autoritatile franceze au emis pe numele acestuia un mandat European de arestare.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au identificat si retinut un tanar de 27 de ani, din comuna Dobra, pe numele caruia autoritatile franceze au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunilor de omor, vatamare corporala, furt si incendierea unui autovehicul, fapte comise pe teritoriul statului francez, in cursul anului 2016, scrie Adevarul.

„Urmaritul international a primit 15 zile de arestare preventiva prin decizia Curtii de Apel Alba si urmeaza a fi predat autoritatilor franceze”, a informat Insectoratul de Politie al Judetului Hunedoara.

In urma cu un an, romanul a patruns, impreuna cu alte patru  persoane, in incinta unei societati comerciale din Saint Cannat (Franta), cu intentia de a fura mai multe bunuri. Cei cinci s-au indreptat spre casa mobila unde erau agentii de paza ai companiei, pe care i-au lovit cu obiecte contondente. In urma loviturilor, unul dintre paznici a decedat, alti doi au fost grav raniti. Apoi atacatorii au furat masina victimelor, pe care au abandonat-o la cativa kilometri distanta si au incendiat-o, pentru a distruge probele, informeaza IPJ Hunedoara.


 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook