Manuel Galeazzi avea doar 36 de ani și era domiciliat în Macenano di Ferentillo, lucra de ceva timp la benzinăria Montefranco și era tatăl unei copilei de doar 6 anișori.

Domiciliat tot în Ferentillo era și românul în vârstă de 24 de ani, care, imediat după ce a provocat impactul mortal, a fugit de la locul accidentului, rănit, pe câmpurile din zonă, notează jurnaliști de la  Corriere Adriatico .Tânărul

a fost prins de oamenii legii în zorii zilei de duminică, 29 ianuarie 2022, în jurul orei 5 dimineața.

Citește și: Povestea tulburătoare a lui Marian, un român rămas pe drumuri în Spania: „M-am trezit pe stradă, singur, cu hainele în geantă”

În aceste momente, românul este păzit la spitalul Santa Maria di Terni, în așteptarea hotărârii procurorului adjunct Rafafele Pesiri. Autoturismul lui, o Alfa Romeo 147, a luat foc în urma coliziunii tragice, dar un alt șofer, martor la întreaga scenă, l-a ajutat pe tânărul teribilist.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru Manuel, care se afla în Smart-ul spulberat de mașina românului, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic.

Forța impactului l-a aruncat din habitaclu și a decedat pe loc.

Șoferul vinovat de impact era beat și drogat

Tragedia a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.30, de-a lungul drumului de stat Valnerina, în municipiul Terni. O coliziune extrem de violentă între două mașini: o Alfa Romeo 147, care mergea pe direcția Arrone, și un Smart care intra probabil pe șoseaua de stat, ieșind din parcarea Cascata, potrivit  Umbria On.

În urma impactului, șoferul din Smart- Manuel Galeazzi- a fost aruncat din mașină și și-a pierdut viața pe loc. Celălalt șofer implicat în accident, un român de 24 de ani, aflat la volanul unei Alfa Romeo 147, a fugit după impact. 

Citește și: O fată și-a găsit mama moartă, după ce s-a culcat cu o intoxicație alimentară. Ce au descoperit medicii

După câteva ore, tânărul a fost prins de poliție în timp ce mergea pe un drum din zona Marmore. Grav rănit, a fost internat la spital și este arestat, fiind păzit de agenții municipali.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Infracțiunea de care este acuzat românul în vârstă de 24 de ani: omucidere rutieră. În urma analizelor, șoferul a ieșit pozitiv la consumul de alcool, rezultatul fiind de 0,7 g/l, după apropximativ 7 ore de la accident. Mai mult, acesta a fost testat pozitiv și pentru metaboliți de cocaină.

Citește și: Cristina a fost găsită fără suflare împreună cu câinii ei. Românca de 50 de ani a murit înghețată, pe o stradă din Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si