Un roman nascut in Cluj este omul de incredere al lui Donald Trump: "Lucrez pentru Donald de foarte mult timp, astfel incat cred ca stiu ce vrea!"

Andrew Weiss, un roman care a emigrat in America, este unul dintre oamenii de incredere ai lui Donald Trump, presedintele ales al SUA.

Matei Vaihan, marți 27 decembrie 2016 , 21:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Donald Trump a detinut, pana sa fie ales presedinte al SUA, un important grup de companii in conducerea caruia se afla si Andrew Weiss, un expert in domeniul constructiilor care este originar din Romania. Weiss lucreaza pentru Trump de 35 de ani si este vicepresedintele executiv pentru dezvoltare si constructii in grupul de companii detinut de magnat.

Nascut in 1952, la Cluj-Napoca, dintr-un tata tamplar si o mama croitoreasa, Andrew Weiss a emigrat cu familia in America, la o varsta frageda. In 1974 a devenit licentiat in inginerie civila la Universitatea Columbia, iar in 1980 a obtinut un masterat la Universitatea New York. “Lucrez pentru Donald de foarte mult timp, astfel încât cred că ştiu ce vrea. Evident, îi place ce fac pentru că m-a păstrat în preajmă. Nu sunt ca Donald. Eu sunt un tip orientat pe detalii. Cred că de asta merge. Eu fac treaba şi îl las pe el să se bucure de leadership şi luminile reflectoarelor”, a povestit Weiss, pentru "Chicago Business".
New York Times, cel mai influent ziar american, a făcut o descriere detaliată a business-ului organizatiei lui Donald Trump, care acum este obligat sa il dizolve pentru a nu fi in conflict de interese cu pozitia de presedinte al Statelor Unite, pe care o va ocupa dupa 20 ianuarie.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si