Un roman si-a facut aerodrom in curte. Cum arata pista si cum a ajuns el sa fie privilegiat

Un barbat , pasionat de avioane si-a facut un aerodrom, langa casa, vorba aceea, cu "placerea omului nu te pui ". Maramureseanul este mandru nevoie mare si, spune el, este singurul care a reusit aceasta performanta, sa aiba propria pista pentru aparate de zbor. ##VIDEO10794##

joi 07 iulie 2016 , 12:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un maramuresan, impatimit de tot ceea ce inseamna avioane, si- a transformat  terenul agricol pe care il avea in apropierea casei, in aerodrom.

Totul a pornit de la faptul ca domnul Dinu detinea  un avion de mici dimensiuni insa isi dorea sa aiba si aerodrom pentru el.Asa ca zis si facut!

"Suntem pe pista, inca nu este gata de cosit. Este foarte bun pentru aparatele cu care mergem noi si se poate ateriza cu aparate pana la 1.000 de kilograme", a spus proprietarul.

Aerodromul are o pista de aterizare si decolare pentru avioane prevazuta cu balizaj   care  poate fi folosit  doar pe timpul zilei si un hangar unde  este garat aparatul de zbor

De aproape un an de zile, de cand are aerodoromul, domnul  Dinu spune ca de pe pista lui si-au luat zborul mai multe avioane usoare, bineinteles ale prietenilor care au aceeasi pasiune ca si el.

In aceste conditii  domnul  Dinu  poate spune ca si-a vazut visul cu ochii, are  si avion si aerodrom.Asa ca in  fiecare zi , decoleaza de pe pista la bordul aparatului de zbor si  face cate un zbor prin zona.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si