Tragedia care i-a luat viața românului în vârstă de 23 de ani avut loc în zona O Vilar, în jurul orei locale 16:25, atunci când Centrul Integrat de Asistență Urgentă (CIAE) din 112 Galicia, Spania, a primit sesizarea incidentului. Un coleg de muncă al muncitorului român a avertizat că peste acest bărbat a căzut un copac.

Citește și: VIDEO. O mămică s-a închis în casă timp de 3 ani cu fiul ei, de frica COVID. Poliția a scos-o acum cu forța

De la 112 Galicia, a fost sesizat 061 Urgențe Sanitare, ale cărui trupe nu au putut face nimic pentru a-i salva viața muncitorului, dar și agenți ai Gărzii Civile.

Tânărul s-a stins din viață în timp ce tăia lemne în pădure

Românul în vârsta de 2023 se afla în pădure și tăia lemne împreună cu un coleg, în momentul în care a avut loc nenorocirea. Din câte se pare, celălalt operator a plecat să mai îndeplinească o sarcină, iar când s-a întors l-a găsit pe muncitorul român prins de trunchiul copacului.

Citește și: VIDEO. Două surori gemene de 12 ani s-au sinucis împreună. Biletul lor de adio este cutremurător

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A fost activat un protocol pentru un accident mortal de muncă, deplasându-se la fața locului un tehnician de gardă de la ISSGA (n.r.- Instituto de Seguridade e Saúde Laboral de Galicia) și un inspector de muncă pentru a efectua primele anchete.

Gestul incredibil al unui român din Spania! A ieșit cu mașina fără o roată pe autostradă

Un român în vârstă de 49 de ani a fost arestat de polițiștii spanioli în provincia Valladolid, după ce a condus pe autostrada A-62 un autoturism fără o roată din față.

De asemenea, mașinii îi lipsea și una dintre anvelopele din spate. Totul a avut loc în tim ce românul se afla sub influența drogurilor și a alcoolului. Individul a condus autoturismul fără o roată mai mulți kilometri, până s-a izbit de gardul metalic de protecție laterală de la kilometrul 126. O patrulă a Guardia Civil a observat mașina și a reușit să o oprească.

Citește și: Metoda incredibilă prin care o femeie a scăpat de viol în plină stradă! Ea a tăiat cu dinții limba agresorului

Totul a avut loc la primele ore ale zilei de 19 februarie, dar incidentul a fost făcut public abia acum. O patrulă patrulă de ppoliție a sesizat un autoturism care se deplasa șerpuit și care lăsa în urma lui o dâră mare de scântei. În imaginile video publicate de jurnaliștii de la  ElPais, se poate observa cum două mașini ale Gărzii Civile l-au escortat pe șofer până când au reușit să îl oprească.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Imediat după ce autoturismul în cauză a fost oprit, oamenii legii l-au găsit pe român nemișcat și cu ochelarii de soare pe cap.

Șoferul teribilist a reacționat într-o manieră ostilă în momentul în care polițiștii au spart geamul mașinii, existând posibilitatea ca acesta să fi avut o problemă de sănătate.

Citește și: Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv după ce ar fi violat un tânăr de 20 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si