Un satmarean sustine ca "flacara violet" ne trateaza de boli cu ajutorul unui aparat de pe vremea savantului Nikola Tesla

"Flacara violet" ne trateaza de boli, sustine un satmarean care ar avea, spune el, si dovada: un aparat ciudat de pe vremea renumitului savant Nikola Tesla.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D miercuri 29 martie 2017 , 19:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aparatul, spune nea Iosif, face adevarate minuni, folosind un principiu relativ simplu: descarcarea electrica prin gaze!

Furnicaturile pe care aceasta femeie le simte sunt impulsuri de curent!

„Descarcarea electrica produce ozon. Ozonul asta patrunde adanc, pana la 3-4 centimetri in piele.

In tubul respectiv, din cauza ca e lumina prea puternica, exista o lumina violeta care descarca, produce niste descarcari electrice”, sustine barbatul.

Pe cat de bizar pare tratamentul, pe-atat de benefic ar fi: satmareanul sustine ca ozonul si "flacara violet" generata de curent sunt, de fapt, secretul tineretii fara batranete!

INVENTIA E DE ACUM UN SECOL!

„Este o inventie a marelui Nicolae Tesla”, a declarat Iosif Bondici.

Geniul care a descoperit- printre altele- curentul alternativ, radioul si motorul electric ar fi lasat in urma- spune barbatul- si acest aparat bizar cu ajutorul caruia s-ar fi vindecat de dureri articulare si personalitati demult plecate dintre noi.

„A fost folosit de Nicolae Ceausescu si de familie ”, spune barbatul.

Oricat de importante ar fi fost la timpul lor, medicii ne sfatuiesc sa evitam astfel de practici!

Gheorghe Lascu – medic: „Mergeti la  doctor daca va doare ceva. El este cel mai in masura sa va dea un sfat sau sa va dea niste indicatii in ceea ce priveste regimul de viata de zi cu

zi”.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si