Un site susține că Alexandra Măceșanu trăiește și publică o poză controversată: ”Alexandra este în viață și se află în Italia. Fata a fost vândută de către Gheorghe Dincă!” FOTO

Deși autoritățile au anunțat oficial că Alexandra Măceșanu a murit, pe internet au apărut fotografii cu o fata numită Alexandra, sechestrată de un bărbat în Italia.

Author: Petru Luca miercuri 07 august 2019 , 20:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Deși autoritățile au anunțat oficial că Alexandra Măceșanu a murit, pe internet, pe site-ul ex.add-news-ro.info, au apărut acum câteva zile fotografii cu o fata numită ”Alexandra”, care aduce vag cu tânăra de 15 ani, sechestrată de un bărbat în Italia. Titlul materialului este pompos și evident fals, ”Alexandra este în viață și se află în Italia.

Fata a fost vândută de către Gheorghe Dincă!”, notează site-ul respectiv, după care, în text, după fake-news-ul care susține ”veridicitatea” fotografiei, sunt inserate și informații oficiale, anunțate în cazul care a zguduit România. 

Citeste si: Gheorghe Dincă s-a plâns la procurori! Ce le-a spus criminalul din Caracal

Citeste si: Motivul neașteptat pentru care avocatul Luizei Melencu a fost interzis la cercetări: Și-a făcut un selfie în casa criminaului din Caracal!

”În văzul jurnaliștilor a ajuns o imagine dintr-un video unde se vede cum Alexandra Măceșanu este ținută de către un bărbat cu forța, acesta vrea să o urce într-o mașină.

Din surse anonime am aflat că video a fost făcut în Italia, fata aflînduse acolo. La moment se stabilesc toate circumstanțele, se presupune că Gheorghe Dincă a vîndut fata unor persoane din Italia cu scop de a face bani.

Amintim că- Felix Bănilă, procurorul-şef al DIICOT a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă legat de cazul Caracal, că cele două fete dispărute, Luiza şi Alexandra sunt căutate în continuare, ca şi cum ar fi în viaţă.

"Până nu avem niște elemente clare că ar fi decedate, noi nu putem neglija varianta că ar fi în viață. Avem acele fragmente osoase ridicate de la fața locului. Nu am primit încă un rezultat", a precizat procurorul-şef al DIICOT.

Şeful DIICOT a declarat că probe ADN ale Alexandrei au fost găsite atât în maşina lui Gheorghe Dincă, cât şi în maşina acestuia, însă nu există probe că aceasta ar fi fost ucisă.

"În urma cercetărilor la fața locului, s-au desfășurat toate actele necesare pentru a ne asigura că victimele nu se află în acel imobil sau în curtea imobilului respectiv. Ale noastre căutări trebuie să aibă în vedere un alt spațiu sau locuri din proximitatea acelei adrese", a declarat Felix Bănilă.

Cât despre reconstituirea la care Gheorghe Dincă a participat, procurorul-şef al DIICOT a declarat că inculpatul a devenit confuz cu privire la detalii extrem de importante despre modul în care le-ar fi ucis pe cele două fete. Drept urmare, ancheta continuă în acest caz, iar poliţiştii şi procurorii le caută pe cele două fete ca şi când ar fi în viaţă.

Tot astăzi, anchetatorii au verificat o casă părăsită de la marginea oraşului Caracal, dar şi lacul Gologan”, se susține în materialul realizat probabil înainte ca rezultatele testelor ADN să certifice moartea Alexandrei Măceșanu.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si