Un șofer a lovit o grindă de beton care a căzut peste o altă mașină. Vezi care a fost amenda primită

Accidentul s-a produs în data de 10 noiembrie pe o şosea din Moscova, însă abia acum s-a aflat cum a fost sancţionat şoferul vinovat de cele întâmplate.

Andreea Bolocan, vineri 20 noiembrie 2020 , 11:17

accident moscova accident rutier
Un șofer a lovit o grindă de beton care a căzut peste o altă mașină. Vezi care a fost amenda primită[Sursa foto: https://autoblog.md/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Grinda s-a prăbușit din cauza faptului că a fost lovită cu viteză de o betonieră care nu s-a încadrat pe înălţime. Neobişnuinţa incidentului se datorează faptului că structura de câteva tone a căzut peste un Hyundai în care era camera de bord şi care se deplasa în spatele autospecialei. În mod miraculos placa de beton a căzut peste capotă şi niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit.

Pasagerii din mașina lovită de către grindă au scăpat nevătămați

Din cauza acestui accident şoseaua a fost închisă timp de câteva ore, moment în care s-a lucrat intens pentru eliminarea obstacolului din trafic.

Citeste si: Top fiabilitate auto. Care sunt cele mai bune modele de mașini pentru România

Citeste si: Alte două orașe din Ilfov vor intra astăzi în carantină de la ora 22:00

Șoferul autospecialei a ignorat total indicatorul “Restricție de înălțime” 

S-a constatat că şoferul autospecialei pur şi simplu a ignorat indicatorul “Restricție de înălțime” şi iată care a fost rezultatul. Acesta a fost cercetat în baza a trei articole din Codul local al încălcărilor administrative, inclusiv pentru că şofa fără acte necesare conducerii unui autovehicul. Drept rezultat s-a ales doar cu o amendă de 11.000 de ruble (2.500 de lei moldoveneşti), ceea ce a şi indignat internauţii. Se mai menţionează că în momentul accidentului, grinda nu a fost încă construită până la capăt, iar companiei, unde este angajat şoferul vinovat, nu i s-au cerut careva despăgubiri.

Sursa: Autoblog


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si