„La data de 23 septembrie 2017, in jurul orei 05,55, conducatorul unui autovehicul marca BMW 330, avand placute de inmatriculare cu numere de Marea Britanie, care se deplasa pe Str. Luica dinspre Bd. Constantin Brancoveanu spre sos. Giurgiului, a surprins si accidentat mortal un barbat in varsta de 59 de ani, care se angajase in traversarea partii carosabile de la dreapta la stanga prin loc marcat si semnalizat corespunzator. Dupa producerea accidentului, conducatorul auto a parasit locul faptei, abandonand autovehiculul la aproximativ 3 km, pe Str.

Perroni”, precizeaza Biroul de Presa al Brigazii Rutiere, citat de Agerpres.

Acesta a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, care l-au prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. in cauza a fost inceputa urmarirea penala cu privire la faptele de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Politistii Brigazii Rutiere l-au prins in aceeasi zi si l-au condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea probelor biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la momentul producerii accidentului, dupa care au depistat  ca soferul a mai fost condamnat, in trecut, pentru ca a condus fara permis auto.

Acum, el va fi cercetat pentru ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului, dar si pentru faptul ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si