Un sofer bucurestean a blocat sinele unui tramvai. Cum au decis politistii sa rezolve problema

Scene tragi-comice au fost surprinse, astăzi, de o echipă a ştirilor Kanal D. Un şofer neatent a blocat şinele unui tramvai, aşa că poliţiştii chemaţi la faţa locului au încercat să rezolve situaţia într-un mod ,cât se poate de românesc. Priviţi! ##VIDEO26305##

miercuri 28 septembrie 2016 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Scene tragi-comice au fost surprinse, astăzi, de o echipă a ştirilor Kanal D. Un şofer neatent a blocat şinele unui tramvai, aşa că poliţiştii chemaţi la faţa locului au încercat să rezolve situaţia într-un mod ,cât se poate de românesc. Priviţi!
Adevarata munca de Sisif au dus sarmanii agenti de politie, chemati de catre vatmanul acestui tramvai blocat pe sine.
Masina din imagini e cam lunga, asa ca portbagajul ajunge aproape de nivelul sinelor. Mai treci cu ditamai colosul din fier daca ai pe unde.
Minute bune au privit scena cu neputinta agentii de la rutiera. Masina e inmatriculata pe firma, asa ca ia soferul de unde nu-i. Mai arunca o privire, mai dau un telefon, dar, in cele din urma, tot la solutia traditionala ajung.
Paradoxal, desi a blocat calea de rulare a tramvaiului 42, soferul acestei masini nu poate pati nimic. De ce? Pentru ca este oprit intr-o parcare privata.
E drept, aceste borduri nu sunt asezate intr-un loc tocmai fericit, pentru ca orice masina ceva mai lunga risca sa ajunga in aceeasi situatie: adica sa blocheze sinele de tramvai.
Singura parte buna a acestei povesti tragicomice este ca s-a intamplat pe o ruta putin circulata. Asa ca, in aceasta ora si jumatate de blocaj, doar 3 tramvaie au fost afectate. Ba mai mult, unul se retragea iar celalalt era defect.Adevarata munca de Sisif au dus sarmanii agenti de politie, chemati de catre vatmanul acestui tramvai blocat pe sine. Masina din imagini e cam lunga, asa ca portbagajul ajunge aproape de nivelul sinelor.

Mai treci cu ditamai colosul din fier daca ai pe unde.Minute bune au privit scena cu neputinta agentii de la rutiera. Masina e inmatriculata pe firma, asa ca ia soferul de unde nu-i.

Mai arunca o privire, mai dau un telefon, dar, in cele din urma, tot la solutia traditionala ajung.

Citeste si: Trupul descompus, găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, este al unei fete de 12 ani. Cine este minora dispărută de câteva săptămâni- kanald.ro

Citeste si: Cum și-a explicat soțul Danei Roba gestul necugetat în fața anchetatorilor. Motivul pentru care și-a ieșit din minți și nu s-a mai putut controla- wowbiz.roParadoxal, desi a blocat calea de rulare a tramvaiului 42, soferul acestei masini nu poate pati nimic. De ce? Pentru ca este oprit intr-o parcare privata. E drept, aceste borduri nu sunt asezate intr-un loc tocmai fericit, pentru ca orice masina ceva mai lunga risca sa ajunga in aceeasi situatie: adica sa blocheze sinele de tramvai.


Singura parte buna a acestei povesti tragicomice este ca s-a intamplat pe o ruta putin circulata. Asa ca, in aceasta ora si jumatate de blocaj, doar 3 tramvaie au fost afectate. Ba mai mult, unul se retragea iar celalalt era defect.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si