Din primele informatii furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Buzau, barbatul de 60 de ani din Patarlagele se afla duminica intr-o alveola, langa utilajul de deszapezire cu care actiona pe DN 10 imprastiind sare si nisip.

Barbatul ar fi coborat din utilaj deoarece acesta s-ar fi stricat si incerca sa il repare in momentul in care a fost lovit de un autoturism la volanul caruia se afla un barbat de 47 de ani.

Potrivit reprezentantilor IPJ Buzau, autoturismul mergea din directia Buzau catre Nehoiu, iar soferul ar fi pierdut control asupra directiei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In urma impactului, muncitorul a murit in timp ce un pasager de 21 de ani din masina si soferul acesteia au fost raniti.

Conducatorul auto, care a suferit rani usoare, a fost transportat la spitalul din Nehoiu, in timp ce pasagerul, care are leziuni grave, a fost dus la Spitalul Judetean Buzau.

Politistii continua cercetarile in acest caz pentru a stabili toate detaliile si imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si