Accidentul a fost pus pe seama oboselii, după ce șoferul autoturismului cu numere de Slovacia a adormit la volan.

Șoferul a adormit la volan

„Șoferul adormit a părăsit partea carosabilă, a retezat un copac și s-a oprit în gardul unei case, provocând daune semnificative atât vehiculului său, cât și proprietății private afectate. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului, iar cei doi cetățeni slovaci implicați au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.„

, se arată în comunicat.

Citește și: Au ajuns la spital, după ce două șoferițe au provocat un accident rutier

La locul accidentului s-a deplasat o mașină de pompieri, echipată cu apă și spumă pentru a preveni orice alt potențial incident. 

Citește și: Depășire neregulamentară în Hunedoara. În urma incidentului, un copil de 7 ani a ajuns la spital

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului și pentru a lua măsuri adecvate în conformitate cu legea.

Au ajuns la spital, după ce două șoferițe au provocat un accident rutier

Din cauza a două șoferițe neatente, mai mulți copii aflați în două autoturisme au ajuns la spital, în urma unui accident rutier.

Citește și: Accident rutier grav în vestul țării. Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism și un camion s-au ciocnit

Doi copii au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier, provocat de două șoferițe. Accidentul s-a produs din cauza faptului că acestea nu au fost atente la drum. O suceveancă, ce venea de la Hanul Ancuţei, a intrat în coliziune cu maşina condusă de o femeie din Piatra Neamţ.

„În timp ce o femeie de 55 de ani, din Suceava, conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condusde o femeie de 42 de ani, din Piatra-Neamţ.

A rezultat vătămarea corporală a ambelor conducătoare auto şi a doi pasageri minori, din autoturismul condus de femeia din Piatra Neamţ“, a comunicat Poliţia Neamţ. 

Citește și: Două locomotive s-au ciocnit în staţia CFR Roşiori. Ce se întâmplă cu circulația trenurilor în zonă

Doar de la începutul acestei luni, mai multe evenimente neplăcute de acest fel au avut loc pe șoselele din Neamț. Un alt accident rutier asemănător a avut loc pe Drumul Național 15 C, iar două fete au ajuns la spital.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si