Un specialist in toxiinfectie alimentara dezvaluie alimentele pe care el nu le-ar consuma niciodata. Te sfatuieste sa faci si tu la fel

Dupa 20 de ani de experienta in care s-a confurntat cu diverse forme de toxiinfectie alimentara, unul dintre cei mai buni specialisti in domeniu a realizat o lista cu sase alimente pe care el nu le-ar consuma niciodata.

Editor: Alexandra Chiric Author: A.C. vineri 29 iulie 2016 , 13:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

David Marler te sfatuieste sa faci si tu acelasi lucru. Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza îmbolnăvirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afecţiuni cauzate de obiceiuri alimentare, descoperind o serie de produse pe care nu le-ar consuma în veci.

La multe dintre ele nici macar nu te-ai fi gandit. Care sunt acestea?

Scoicile crude. Marler spune ca a avut numeroase cazuri de imbolnaviri cauzate de animalele marine cu cochilie in ultimii ani, de aceea va sfatuieste sa nu le consumati crude.

Fructele si legumele puse la vanzare bucati sunt ale alimente de care trebuie sa ba feriti „ca de ciuma”. Cu cat mancarea este mai procesata, cu atat riscul de imbolnavire este mai crescut, noteaza mirror.co.uk.

Desi pare ciudat, si semintele incoltite pot provoca tulburari digestive. Se pare că în ultimii 20 de ani au existat 30 de focare de infecţie cu Salmonella şi E. coli cauzate de seminţele germinate, iar mai mulţi experţi au pus acest fenomen pe seama faptului că seminţele puse în apă caldă pot crea mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor.

.

Pe lista specialistului se gasesc s i ouale negatite si laptele nepasteurizat.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si