Un stareț de la o mănăstire din Argeș îi amenință pe enoriași și îl înjură pe președintele Iohannis! "În pădure cu voi. Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!"

Un stareț al Mănăstirii Cormeana din județul Argeș a făcut niște gesturi controversate chiar în interiorul lăcașului de cult.

Author: C.I.P. vineri 29 martie 2019 , 15:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El a fost filmat de curând în biserică în timp ce îi amenință pe enoriași cu bătaia și folosește cuvinte obscene.

Citeste si: Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! Azilul la care a stat în ultimii ani are de recuperat de la ea 90.000 de lei!

"Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!(...) dobitoci. Mergeţi, fraţilor, în pădure şi puneţi-vă ştreangul şi la revedere, că vă aşteaptă Iadul, oricum! Deci, la Cotmeana nu se vorbeşte în biserrică! Fiţi atenţi că vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii. Şi reclamaţi-mă, că de ăla mi-e frică! În rest, nu mă interesează de nimeni. De-acum îmi convine: la Iohannis p..s. C...- m-aş pe capul lui! Da? Jucaţi-vă cu mine! N-aveţi un preot de Doamne-ajută! Toţi sunt nişte nenorociţi! Foarte rar se găseşte unul de Doamne-ajută. Băgaţi-vă minţile în cap! Nu vă place ce vă învăţ, vă rog să nu veniţi aici! Eu ştiu să slujesc şi singur", a cuvântat părintele.

Citeste si: A murit fostul primar al Galațiului, Dumitru Nicolae! Acesta se afla de mult timp în stare gravă, în spital!

Preotul nu este la prima abatere de acest gen, acum trei ani, preotul Ioan Boiciuc a fost cercetat pentru cinci infracțiuni de purtare abuzivă în sensul întrebuinţării de expresii jignitoare, respectiv patru infracţiuni de purtare abuzivă în sensul ameninţării, lovirii sau altor violenţe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si