Un subaltern al lui Cristian Tudor Popescu dezvaluie cum a scos acesta 13,25 lei de la CEC, desi avea un salariu de 10.000 de euro pe luna! Cum s-a justificat celebrul ziarist

Cristian Tudor Popescu a condus ziarele "Adevarul” si „Gandul”, unde l-a avut subordonat pe Dan Popa.

Author: Matei Vaihan Webeditor: C.L. luni 05 februarie 2018 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dan Popa este un fost ziarist la „Adevarul” si „Gandul”, in perioadele in care publicatiile au fost conduse de Cristian Tudor Popescu. Popa a relatat, recent, doua situatii care l-au avut in prim-plan pe CTP. Intr-un caz, acesta sustine ca a fost trimis de CTP sa ia gratis, de la o companie de telefonie mobila, un telefon nou pentru fiul sau, care isi pierduse mobilul.

Dan Popa a fost subaltern al lui CTP

„Bossul avea atunci – si stiam asta toti din redactie – vreo 10 mii de euro/lunar”, a dezvaluit Popa, a carui postare a fost share-uita de Sebastian Bodu, fostul sef al Fiscului. Dan Popa a relatat si un alt episod.

„Ii murise tatal care avea pe un carnet CEC suma de fix 13,25 lei. Ma cheama prin telefonul scurt ca sa ma roage sa dau un telefon sefului CEC de la acea vreme (era Eugen Radulescu). Care era ideea? Radulescu sa vina sa-i aduca cei 13,25 lei, ca sa nu trebuiasca ditamai CTP sa merga el la CEC, sa stea la cozi, sa-l vada lumea...I-am zis: pentru treishpelei? Lasati-i incolo de bani, ca nu...La care Mogulul: „Dane, tu crezi ca Sarbu avea bani sa ne cumpere daca nu era cumpatat la bani?”, a dezvaluit fostul subaltern al lui Cristian Tudor Popescu.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si