Un tânăr de 21 de ani a fost arestat după ce s-a scăldat în apa sinţită dintr-o biserică, apoi s-a masturbat în faţa altarului. Totul s-a petrecut în timpul slujbei de duminică

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 21 de ani după ce acesta a intrat dezbrăcat într-o biserică, s-a scăldat în apa sfinţită din altar, apoi a început să se masturbeze în faţa enoriaşilor prezenţi la slujba de duminică, printre ei fiind şi mai mulţi copii de grădiniţă, aduşi de educatoare la slujbă.

C.I.P., joi 11 octombrie 2018 , 15:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul s-a petrecut în Dakota de Nord, Statele Unite, în orăşelul Mandan. Zachary Burdick este cel care a făcut aceste fapte abominabile. El le-a mărturisit oamenilor legii că s-a drogat cu metanfetamină şi apoi a făcut toate aceste lucruri.

Acum, Zachary s-a ales cu două dosare penale. Unul pentru consum de droguri de mare risc, iar al doilea pentru expunere indecentă.

Tânărul este un rapper aspirant, numele lui de scenă fiind "Unknwn" şi face parte dintr-o trupă de cartier, "Street Poetz"

Deşi are numai 21 de ani, Zachary este tatăl unei fete de şase ani pe care o cresc bunicii, el fiind despărţit de mama ei. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si