Un tânăr și-a pierdut viața, noaptea trecută, după ce s-a răsturnat cu mașina. Acesta nu purta centura de siguranță. Cauzele accidentului sunt poleiul și viteza excesivă pe care acesta o avea. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a fost aruncat prin parbrizul mașinii.
Două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă și o ambulanță au ajuns în scurt timp la locul accidentului, însă medicii au putut doar să declare decesul.

Citește și: VIDEO- Lovită pe trecerea de pietoni, în stare gravă la spital

O femeie a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

O femeie de 75 de ani din Galați a fost spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină. Femeia se angajase în traversare, însă șoferul nu a încetinit și a aruncat-o câțiva metri. Bătrâna se află în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Clinic de Urgență din Galați.

Imaginile teribilului accident au fost surprinse de  camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia ținea o sacoșă în mână în timpul traversării. Din stânga ei a apărut o mașină, care a izbit-o din plin. Femeia nu a avut timp de reacție, iar șoferul nu a fost atent și nu a încetinit. 

În urma accidentului, bătrâna a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență din Galați, la secția de Terapie Intensivă.

Șoferul mașinii a fost cel care a a anunțat accidentul și a sunat la 112. Bărbatul

a fost testat cu aparatul etilotest, unde rezultatul a fost zero, însă i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si