Un tânăr de 32 de ani din Timiș și-a ucis nașul copilului pentru că îi făcea curte soției

Întâmplare cu sfârșit tragic în Timiș, iar protagoniștii au fost un fin și nașul copilului său. Tânărul de 32 de ani, Dumitraș Grigoraș, l-a ucis pe nașul său pentru că acesta a avut o aventură cu soția sa.

R.B., joi 14 noiembrie 2019 , 18:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deși, inițial, cei doi au avut o relație foarte bună, în urmă cu trei ani au apărut problemele. Nașul, Tiberiu Panci, i-a făcut curte soției finului, iar relația extraconjugală a culminat cu mutarea femeii la domiciliul amantului. Mutarea a avut loc atunci când Dumitraș Grigoraș se afla în Germania. Ulterior, soții au ajuns, cum se spune, la un numitor comun, iar femeia a revenit la domiciliul conjugal, cei doi convenind să ducă mai departe mariajul de dragul celor trei copii.

Citeste si: Caz șocant în județul Botoșani: O mamă și-a ucis fiul de 17 ani și a încercat să se sinucidă

Totuși, conform adevarul.ro, în luna februarie a acestui an a avut loc un nou conflict între naș și fin. Observând în fața curții mașina lui Tiberiu Panci, Grigoraș a decis să acționeze, fiind convins că relația soției cu nașul copilului său nu s-a încheiat. A pus mâna pe o țeavă metalică, iar scandalul a luat amploare. Când Tiberiu Panci a încercat să fugă, finul său a aruncat cu țeava după el, lovându-l.

„În momentul în care inculpatul a văzut că numitul Panci Tiberiu s-a prăbuşit din picioare, căzând la pământ, inculpatul s-a deplasat imediat spre acesta şi a încercat să-i acorde primul ajutor, sens în care inculpatul a susţinut  capul victimei, sprijinindu-l şi i-a scos limba din gură pentru a nu şi-o înghiţi, după care i-a cerut soţiei sale să aducă un vas cu apă pentru a şterge victima de sânge”, au arătat procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată, conform sursei precizate mai sus.

Citeste si: Crimă macabră! Și-a ucis soția apoi a gătit-o

Dumitraş Grigoraş a fost foarte afectat când şi-a dat seama ce a făcut. Martorul a relatat că s-a deplasat spre acel loc şi „a văzut cum numitul Panci Tiberiu era căzut la pământ, într-o baltă de sânge, gemea şi avea mult sânge în zona capului, iar inculpatul Dumitraş Grigoraş îi susţinea capul, voind să-l ajute, timp în care inculpatul spunea ”vai, ce-am făcut, l-am omorât”. Dumitraș Grigoraș a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, însă sentința nu este definitivă.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si