Victima abia venise din strainatate cu sotia si cu cei patru copii. Pe seara, tanarul s-a dus la unchiul sau, in varsta de 42 de ani, unde erau adunate mai multe rude pentru a-l sarbatori pe unul dintre ei.

Citeste si: Menajera romanca, gasita moarta in casa in care lucra in Italia. Mariana a fost descoperita intr-o balta de sange

Dupa cateva pahare de vin, unchiul i-a cerut nepotului o suma mare bani, pe care acesta o avea la el. Cum tanarul a refuzat categoric, unchiul a luat un cutit de pe masa si l-a injunghiat in picior. Victima a reusit sa fuga, insa, dupa vreo 200 de metri, langa un stalp, a picat lat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un vecin l-a vazut cazut si a sunat la 112. Dupa ce a fost stabilizata, victima a fost transferata la spitalul orasenesc din Comanesti, insa, la scurt timp a murit, din cauza pierderii masive de sange.

La

spitalul din Comanesti au mai ajuns si alte doua persoane ranite usor, dupa ce au incercat sa il apere pe tanarul care a fost ucis.

Unchiul,  tata a 11 copii, este acuzat de omor si, cel mai probabil, dupa audieri va fi retinut, relateaza observator.tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si