Alexandru a devenit viral după ce a participat la o emisiune

Descoperire macabră într-o celulă de la Penitenciarul Giurgiu. Doi deținuți au fost găsiți fără suflare în această dimineață. Unul dintre ei era Alexandru, tânărul care devenise viral pe internet după replica "Uite, stăm".

Citeste si: VIDEO- Cum arată Magistrala 5 din Drumul Taberei și care sunt cele 10 stații noi de metrou- FOTO

Potrivit primelor informații, nu au fost descoperite urme de violență pe trupurile lor.În ciuda manevrelor de resuscitare, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25. Nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Cei doi deținuți, unul în vârstă de 41 de ani, din București, și Alexandru, în vârstă de 32 de ani, din Clejani, erau colegi de celulă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Moment de sinceritate cu Adrian Corduneanu: ”Din 1996 și până acum noi suntem singurii care ținem liniștea în Iași!”

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu au deschis dosare penale pentru moarte suspectă, însă există informații conform cărora cei doi ar fi fost otrăviți.

Alexandru a devenit viral după ce a participat la o emisiune.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si