Accidentul a avut loc in zona localitatii Poieni, pe DN1 (E60), unde circulatia a fost blocata total timp de mai bine de o ora, dupa ce doua TIR-uri si o autoutilitara s-au ciocnit.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, soferul in vârsta de 40 de ani care se afla la volanul autoutilitarei incarcate cu termopane a pierdut controlul volanului intr-o curba si a izbit frontal doua TIR-uri care se deplasau pe directia Oradea- Cluj.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Cele doua camioane de marfa transportau bauturi racoritoare, respectiv electronice, iar soferii nu au suferit rani care sa necesite internarea.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia se desfasoara alternativ, pe un sens, fiind dirijata de catre politistii rutieri.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si