Un vasluian recidivist care si-a ucis sotia in tinerete, arestat dupa ce si-a abuzat sexual o matusa de 73 de ani
Actual

Un vasluian recidivist care si-a ucis sotia in tinerete, arestat dupa ce si-a abuzat sexual o matusa de 73 de ani

A.L.
14 nov 2017

Un barbat de 59 de ani, din judetul Vaslui, care in trecut si-a ucis sotia si a ingropat-o intr-o gradina, a fost arestat preventiv pentru viol, dupa ce si-a abuzat sexual o matusa de 73 de ani. Femeia a ajuns in stare grava la un spital din Iasi din cauza loviturilor primite.

Cruzime fara margini a unui barbat din localitatea vasluiana Fantana Blanarului, care si-a batut o matusa pe care apoi a violat-o cu salbaticie. Intreaga grozavie s-a petrecut chiar in casa femeii de 73 de ani, dintr-un sat invecinat, unde recidivistul fusese gazduit peste noapte. Barbatul bause toata ziua in timpul ajutorului dat batranei la transportul lemnelor la locuinta.

Peste noapte, Constantin Bulgaru s-a napustit asupra matusii cu intentia de a-si satisface nevoile sexuale. Refuzat de catre femeie, recidivistul a inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele, in special in cap, dupa care a violat-o.

A doua zi, barbatul a parasit locuinta ca si cum nu se intamplase nimic. Abia la doua zile de la consumarea violului, batrana si-a facut curaj si a povestit unei vecine cum a fost batjocorita de nepotul sau.

Continuarea pe Libertatea.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook