Unde este si cum arata primul sat de vacanta lacustru din Romania. Este de-a dreptul superb. Vezi cum poti ajunge aici si cat trebuie sa platesti pentru cazare

Lucrarile pentru unul dintre cele mai interesante destinatii de vacanta din Romania au inceput anul trecut si acum este finalizat si gata sa isi intampine turistii.

C.I.P., joi 04 august 2016 , 16:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Construirea celor aproximativ 15 case plutitoare deasupra apelor Dunarii a fost o adevarata provocare, iar cei care doresc sa locuiasca pentru o perioada aici trebuie sa plateasca in medie 250 de lei. "Doritori sunt multi. Telefoanele suna continuu. Din toata tara ne suna, din Iasi ne suna ca vor sa inchirieze toata casutele, la fel si din Bacau", a declarat Stana Liubimirescu, administratorul acestui "Maldive" de Romania, noteaza cei de la digi24.ro

Fiecare locuinta are o camera de zi, un dormitor si o baie.

Statiunea este localizata in comuna Berzasca din judetul Caras Severin, iar valoarea totala a proiectului s-a ridicat undeva la 600.000 de euro, dintre care 200.000 de euro au venit de la Uniunea Europeana.

Aceste casute de vacanta sunt printre destinatiile perferate ale europenilor cu bani, iar cei care au investit in proiect spera ca vor avea parte de turisti extrem de multi si ca investitia va fi una profitabila.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si