Unde puteţi realiza cărţi de vizită şi print digital de cea mai bună calitate ?

M. P., luni 03 decembrie 2018 , 14:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În era digitală, schimbul cărţilor de vizită continuă să fie o practică încă larg răspândită. Chiar dacă avem la îndemână întreaga tehnologie mobilă actuală, telefoane inteligente, aplicaţii, transferuri rapide de date, conexiuni wireless,  bluetooth, reţele de internet gratuite în pieţe, parcuri şi cafenele şi internet pretutindeni, farmecul schimbului de cărţi de vizită rămâne la modă în mediul de afaceri şi în relaţiile dintre colaboratorii din toate domeniile de activitate. Dar în aceste vremuri emancipate, chiar şi clasicele cărţi de vizită trebuie să facă fată exigenţelor în materie de tip de hârtie folosit, grafică originală şi print

digital de calitate impecabilă.

Câteva cuvinte despre print digital...

Reproducerea unor imagini digitale pe un material fizic, cum ar fi hârtia, cartonul, plasticul etc., denumeşte ceea ce este cunoscut astăzi sub numele de print digital. Această metodă de printare se utilizează  pentru imprimarea personalizată a imaginilor, a textului sau a fotografiilor. Tiparul digital este activitatea sau instrumentul prin care se realizează carti de vizita si print digital. Prin intermediul acestui serviciu pot fi realizate materiale precum flyere, afişe, cărti de vizita, pliante, bannere sau tablouri canvas. Autocolantele, calendarele, agendele, pungile de cadouri, felicitările sunt şi ele  materiale care pot fi realizate cu ajutorul aparaturilor de print digital. Printului digital se poate realiza nu numai pe hârtie, carton, material plastic, frontlit, vinil, pvc, backlit, ci şi pe diverse materialele textile. Procedura de print pe materiale textile este cunoscută sub numele de personalizare textile.

Printul digital poate fi necesar şi în cadrul unei companii, în activităţile de promovare şi de marketing.

În viaţa personală, atunci când dorim să oferim cadouri prietenilor sau persoanelor dragi putem alege să folosim printul digital pentru a personaliza obiecte sau a transmite mesaje speciale.
Realizarea unui print de calitate este dependentă de o serie de factori, cum ar fi: tipul de material folosit, intensitatea culorilor print-ului, claritatea imaginii printate. În funcţie de tipul de material folosit, produsul va rezista mai mult sau mai puţin în timp.

Gama de culori pe care o putem folosi în printul digital este infinită, astfel încât orice exigenţă ar avea clientul există o soluţie potrivită. Clientul are o infinitate de posibilităţi să îşi alegă intensitate culorii sau coloritul imaginii.

Ca orice domeniu în care este implicată profund evoluţia tehnologică, printul digital a evoluat foarte mult în ultimii ani, astfel încât posibilităţile de printare a diverselor materialele publicitare sau a materialelor textile promoţionale sau multiplicat enorm. 

Spectrul de aplicare a cestui tip de print s-a extins şi el foarte mult, găsind-şi aplicaţii în cât mai multe domenii. Acum poate fi folosit şi în realizarea de decoraţiuni interioare, obiecte de decor, moda, ambalajele de tot felul, tapet.
În era vitezei, pentru a realiza printuri digitale de calitate este nevoie de o presă digitală sau un tipar digital care sa aibă o viteza de execuţie foarte bună, astfel încât imprimarea sa poată fi realizata într-un timp cât mai scurt cu putinţă.
În cele mai multe cazuri, printul digital este o opţiune  mai rapidă şi mai ieftină a altor tipuri de printare. Printarea se realizează cu ajutorul unui computer, ceea ce în termeni de eficienţă înseamna că materialele publicitare vor putea fi executate în mod economic, dar mai ales într-o perioada mult mai scurta de timp. Dimensiunile materialului pe care vor fi imprimate imaginile pot fi şi ele personalizate în mare măsură în funcţie de preferinţele clientului. Înainte de a realiza printul digital trebuie să verificăm dacă rezoluţia printului şi materialul folosit vor permite o imprimare de calitate. Tehnologia utilizată în prezent poate fi adaptată uşor la pretenţiile şi preferinţele celor mai exigenţi clienţi.

De ce să alegeţi Tricon Best Print Compani?

TBPC pe scurt, cum ii spun cei care lucrează aici şi colaboratorii este o tipografie digitală  cu experienţă, pentru care satisfacţia clientului şi excelenţa sunt misiunile principale. Din acest motiv au investit în cele mai performante echipamente de pe piaţă şi se consultă permanent cu cei mai buni specialişti din domeniu. Noi transformăm imaginaţia în imagine, spun ei.

Realizează lucrări de print digital, oferind o gamă largă de produse: cărţi de vizită, afişe, flyere, pliante, bannere, cataloage, calendare de birou sau de perete, felicitări şi invitaţii nuntă, botez, diverse evenimente, meniuri pentru restaurant, pensiune, hotel, legitimaţii, ecusoane etc, pe diverse materiale (autocolant, textile, carton, hârtie, canvas, polipropilena). Suprafaţa maximă de print este până la A0+ inclusiv.

La TBPC majoritatea comenzilor se pot lansa online. Pentru a considera comanda serioasă şi a o lua în calcul, solicitanţii trebuie să fie atenţi să completeze cu atenţie toate câmpurile şi specificaţiile obligatorii (cantitate, dimensiuni, suport, grafică, culori) pentru ofertarea lucrării. De la primirea comenzii online un operator v-a lua legătura cu voi în cel mai scurt timp atât  pentru confirmarea comenzii şi a datelor înscrise, cât şi pentru stabilirea ultimelor detalii, a locului de livrare, a termenul de execuţie. După acceptarea condiţiilor de către client se va solicita "bun-de-tipar" şi se va trece la executarea comenzii.

TBPC oferă o gamă diversificată de servicii ce includ tehnologie de printare şi design grafic. Printre acestea regăsim: print digital, gravură, tampografie, personalizare prin sublimare, scanare, cutter-plotter, laminare şi realizare cărţi de vizită.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si