Unde se află acum Sorina, fetița luată cu forța din casa asistentei maternale în urmă cu trei săptămâni! Ce s-a întâmplat cu tatăl adoptiv din SUA

Sorina, fetița care a fost adoptată de un cuplu de români stabiliți în SUA, se află deocamdată la părinții care au înfiat-o legal, iar situația ei este încă incertă.

C.L., marți 09 iulie 2019 , 08:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, a fost în urmă cu aproape trei săptămâni, protagonista unui episod desprins parcă din filmele cu mafioți. Copila a fost filmată în timp ce urla, fiind scoasă cu forța din casa în care crescuse, și târâtă de o procuroare care voia cu orice preț să o dea pe micuță familiei care o adoptase. Misiunea procuroarei a fost îndeplinită cu succes și Sorina a ajuns la părinții adoptivi!

Sorina are parte de consiliere psihologică

Deși scandalul pare departe de a se încheia, Sorina stă de atunci, adică de aproape trei săptămâni, în casa din România, undeva în zona Craiovei, a părinților adoptivi. Aceștia au adus mass-mediei și informații despre Sorina. Se pare că fetița este bine, s-a adaptat cu noile persoane din viața ei, are parte de consiliere psihologică și vrea să plece ”acasă în America”.  

La ora actuală, potrivit avocatei familiei Săcărin (părinții adoptive), fetița este în continuare în România, cu mama sa, Ramona, tatăl plecând între timp în SUA, cu fiica mai mare a familiei.

“Sorina face foarte bine, aşteaptă să vedem când o să mergem acasă, întreabă de ce soţul a plecat cu copilul şi noi nu putem să mergem acasă”, a declarat Ramona Săcărin,  zilele trecute.

Deocamdată, copila nu poate pleca din România pentru că a fost emisă o orrdonanță preșidențială prin care se interzice scoaterea Sorinei din țară, iar din acest motiv și pașaportul ei este reținut.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si