Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, a fost în urmă cu aproape trei săptămâni, protagonista unui episod desprins parcă din filmele cu mafioți. Copila a fost filmată în timp ce urla, fiind scoasă cu forța din casa în care crescuse, și târâtă de o procuroare care voia cu orice preț să o dea pe micuță familiei care o adoptase. Misiunea procuroarei a fost îndeplinită cu succes și Sorina a ajuns la părinții adoptivi!

Sorina are parte de consiliere psihologică

Deși scandalul pare departe de a se încheia, Sorina stă de atunci, adică de aproape trei săptămâni, în casa din România, undeva în zona Craiovei, a părinților adoptivi. Aceștia au adus mass-mediei și informații despre Sorina. Se pare că fetița este bine, s-a adaptat cu noile persoane din viața ei, are parte de consiliere psihologică și vrea să plece ”acasă în America”.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La ora actuală, potrivit avocatei familiei Săcărin (părinții adoptive), fetița este în continuare în România, cu mama sa, Ramona, tatăl plecând între timp în SUA, cu fiica mai mare a familiei.

“Sorina face foarte bine, aşteaptă să vedem când o să mergem acasă, întreabă de ce soţul a plecat cu copilul şi noi nu putem să mergem acasă”, a declarat Ramona Săcărin,  zilele trecute.

Deocamdată, copila nu poate pleca din România pentru că a fost emisă o orrdonanță preșidențială prin care se interzice scoaterea Sorinei din țară, iar din acest motiv și pașaportul ei este reținut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si