Untold: Armin van Buuren si-a prelungit concertul cu aproape patru ore! Spectacolul lui s-a terminat la rasarit cu focuri de artificii

DJ-ul olandez Armin van Buuren a oferit o reprezentaţie memorabilă miilor de participanţi la cea de-a treia seară a Festivalului Untold, artistul prelungindu-şi cu aproape patru ore concertul, care s-a încheiat la răsăritul soarelui cu un foc de artificii şi în aplauzele necontenite ale fanilor, deşi maşinile îl aşteptau încă de la ora 4 să-l ducă la hotel. La finalul spectacolului, el s-a înfăşurat în steagul tricolor, iar pe ecranele scenei a apărut mesajul ”I embrace România”.

duminică 07 august 2016 , 10:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Armin van Buuren s-a aflat pentru a doua oară consecutiv la Festivalul Untold de la Cluj, show-ul său fiind de departe cel mai aşteptat al evenimentului.

El a început spectacolul cu întârziere, în condiţiile în care se întorcea de la un concert susţinut la Helsinki. După ce la prima sa vizită la Untold, DJ-ul, clasat pe locul al patrulea în topul mondial al muzicii electronice, şi-a prelungit cu aproape două ore reprezentaţia, sâmbătă seară el a lansat o provocare miilor de fani aflaţi pe Cluj Arena: ”Aici a fost unul dintre concertele mele preferate de anul trecut. Cluj, credeţi că putem face un show mai bun decât anul trecut?”

Au urmat patru ore în care cele mai cunoscute hit-uri ale artistului au creat o atmosferă incendiară, în acompaniamentul jocurilor de lumini, al laserelor, flăcărilor şi artificiilor cu care olandezul ”a jonglat”.

Deşi venit direct după concertul de la Helsinki, artistul nu a făcut niciun fel de economie de energie şi şi-a schimbat ţinuta, înlocuind tricoul negru cu unul tricolor înscripţionat cu mesajul ”United”.

Chiar dacă lângă scenă, încă de la ora 4.00, erau parcate maşinile cu care Armin van Buuren şi staff-ul său să fie transportaţi la hotel, artistul s-a concentrat pe public şi a continuat show-ul, în timp ce autovehiculele au rămas cu motoarele pornite.

”Am ajuns târziu la Cluj, din Helsinki, din cauza unor probleme cu paşaportul, dar nu mă aşteptam să fiu pe scenă timp de patru ore. Petrecerea nu o fac DJ-ii. O faceţi voi, publicul”, a spus artistul în jurul orei 6.00, când lângă scenă, dar şi în tribunele arenei mai erau încă peste 40.000 de fani care dansau.

Răsăritul de la ora 6.15 nu a adus încheierea show-ului, ci chiar mai multe piese mixate de Armin van Buuren, care a prezentat şi câteva dintre piesele de pe noul său album, ”A state of trance” .

La ora 6.30, olandezul a făcut o plecăciune, s-a înfăşurat într-un drapel tricolor şi, în timp ce deasupra arenei se ridica un spectaculos foc de artificii, pe ecranele scenei a apărut mesajul ”I embrace România”, ca semn al relaţiei special create între artistul olandez şi România, una dintre primele ţări în care el a concertat la începutul carierei sale.

Aproape de ora 7.00, DJ-ul a dispărut de pe scenă, iar o parte din fani s-au îndreptat spre ieşire pentru a-l aştepta. Olandezul era însă încă la pupitru şi în uralele celor rămaşi pe baricade a mai mixat o ultimă piesă, după care a urcat în maşina ce aştepta deja de cinci ore, nu înainte însă de a alerga pe lângă spectatorii din primul rând, spre disperarea gărzilor sale de corp.

Ziua a patra şi ultima a Festivalului Untold îi va aduce la festival, printre alţii, pe Parov Stelar, Şuie Paparude, Lost Frequencies, Afrojack, dar şi headliner-ul Martin Garrix. Show-ul de închidere este programat pentru ora 3.45, pe scena principal aflată în incinta stadionului Cluj Arena.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si