Unul din membrii familiei Anastasiei Cecati rupe tacerea. "Sotul ei a fost agresiv si in trecut. Acest boschetar... " - Omul abia a putut sa isi stapaneasca lacrimile de durere si nervi
Life

Unul din membrii familiei Anastasiei Cecati rupe tacerea. "Sotul ei a fost agresiv si in trecut. Acest boschetar... " - Omul abia a putut sa isi stapaneasca lacrimile de durere si nervi

C.I.P.
20 feb 2018

Anastasia Cecati, o tanara moldoveanca de 31 de ani, a sfarsit tragic, astazi, dupa ce sotul ei a ucis-o cu sange rece. Tanara era cunoscuta in Republica Moldova, dar si in Romania, acolo unde a jucat intr-un serial de succes.

Unul dintre membrii familiei tinerei a gasit puterea sa vorbeasca despre ce s-a intamplat si el a marturisit ca sotul criminal n-ar fi fost la primele acte de agresiune fata de Anastasia. "Alexei Mitachi a fost agresiv cu ea si in trecut. Ea era acasa cu fetita ei si acest boschetar a venit sa isi vada copilul. Apoi s-au luat la cearta, el a luat cutitul si a facut ceea ce a facut. Nici nu pot sa vorbesc despre asa ceva. Dupa ce a omorat-o, a dat un mesaj si s-a aruncat pe geam de la etajul 7", a povestit, sub protectia anonimatului, unul dintre membrii familiei actritei.

Tot aceasta persoana a elucidat misterul si in legatura cu fata de numai trei saptamani a celor doi. Se pare ca micuta va ajunge in grija mamei Anastasiei.

Anastasia Cecati si acest barbat erau casatoriti, dar, conform jurnalistilor de dincolo de Prut, el ar mai fi avut o familie.

Din ceea ce stiu apropiatii celor doi, ei nu ar fi fost in relatii prea bune si acest lucru se pare ca a dus la producerea evenimentului nefericit de astazi.

Tanara a fost injunghiata in regiunea gatului, ranile fiind cele care i-au provocat moartea. Cand a vazut-o fara suflare, criminalul s-a aruncat pe geam, de la etajul 7, din imobilul in care locuiau. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook