Unul dintre cei mai buni medici din România a murit

Dr. Gheorghe Meclea, medic primar medicină internă, medic specialist cardiologie și Doctor în Științe Medicale, a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut de clinica pe care o conducea.

R.B., miercuri 01 aprilie 2020 , 10:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Cu multă tristețe anunțăm că Dr. Gheorghe Meclea, medic primar medicină internă, medic specialist cardiologie și Doctor în Științe Medicale, a încetat din viață duminică, 29 martie 2020, la vârsta de 79 ani”, este anunțul trist postat pe Facebook.

Citeste si: Doliu în familia lui Enrique Iglesias. Starul a primit vestea cu ochii în lacrimi

Pionier al ecografiei generale, cardiace, obstetricale și ginecologice în România, Dr. Meclea a fost un nume de referință în medicina autohtonă, modelând zeci de medici și îndrumându-i în tainele interpretării ecografice.

Citeste si: Doliu în lumea sportivă românească. O legendă a fotbalului a murit din cauza coronavirus

Vestea dispariției doctorului Gheorghe Meclea a fost primită cu tristețe și regret de către comunitatea medicală din România și de către colegii săi de breaslă, care îi vor păstra vie amintirea.

Citeste si: Încă un actor a fost răpus de coronavirus. Era cunoscut pentru rolul din „Star Wars”

Dr. Meclea este un nume de referință în medicina romanească, fiind dascăl și promotor al școlii românești de ultrasonografie și inițiator de cursuri pentru obținerea competenței în ecografie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si